Vanessa: “Super dat Carglass dit aanbiedt!

De eerste aanmeldingen via Springest zijn binnen! Zo ook die van Vanessa den Hoed, werkzaam als medewerkster Planning & Facturatie in Cluster Rotterdam. Vanessa gaat via Springest de training NLP volgen. Tijdens deze training leer je houding, gedrag en communicatie aan te passen aan verschillende situaties. We vroegen Vanessa naar haar ervaringen tot nu toe.

“Na een mailtje van de HR Servicedesk met daarin de mogelijkheid om een opleiding of training te volgen, dacht ik direct: ow wat GAAF! Ik was al langer geïnteresseerd in het volgen van een training of opleiding, maar omdat het vrij prijzig is kwam het er vaak niet van. Toen ik vervolgens het mailtje kreeg over Springest, was mijn eerste reactie dan ook: dit is mijn kans. Het is namelijk niet alleen mogelijk een opleiding of training te volgen die betrekking heeft op je werk, maar het is vooral gericht op je eigen ontwikkeling en de investering in jezelf.”

Nadat ik gekozen had voor de training NLP, kreeg ik al snel een reactie van HR dat de aanvraag goedgekeurd was. Alles was heel snel geregeld en ook nog eens vrij van kosten door het Carglass Inzetbaarheid Budget.”

Op de vraag wat ze jullie graag zou willen meegeven, gaf ze het antwoord: “Als je zoiets aangeboden krijgt, zou ik het zeker doen. Er is eigenlijk geen reden om het niet te doen. En tenslotte ben je nooit te oud om te leren en je kan er altijd beter van worden.”

Over Springest en het duurzame inzetbaarheidsbudget
Springest is de tool die jouw helpt met de zoektocht naar de juiste opleiding of cursus. Een opleiding of cursus waarmee je jezelf kan ontwikkelen en kan investeren in jezelf. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Carglass Inzetbaarheidsbudget (CIB). Een budget speciaal bedoeld voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Ook nieuwsgierig? Kijk dan op: https://carglass.go.springest.nl/

 

  • RECENT
  • POPULAR
  • GERELATEERD

Geef een reactie