Stoptober 2015

Stoptober komt uit Engeland. Daar is in 2012 voor het eerst een campagne gevoerd om rokers 28 dagen (vier weken) te laten ervaren hoe een leven zonder sigaretten voor hen is. Vorig jaar werd Stoptober in Nederland gelanceerd. Ook hier was het een groot succes. Dit jaar biedt Stoptober je opnieuw de kans om in oktober 28 dagen te stoppen. Als jij je inschrijft en 28 dagen niet rookt, ben je succesvol. Dat is de boodschap van Stoptober.

Wat houdt meedoen in?

Door je in te schrijven en mee te doen aan Stoptober geef je jezelf een groot cadeau. Via de gratis app of e-mail, via Facebook en twitter én natuurlijk via radio en televisie word je ondersteund en aangemoedigd om 28 dagen niet te roken. Kijk hier voor een review van de app.

We hebben vorig jaar gemerkt dat vooral de massale onderlinge steun via Facebook geweldig goed werkt. Zet op je Facebookprofiel dat jij meedoet met Stoptober. Nodig vrienden uit om ook mee te doen of vraag ze om jou te ondersteunen. Volg de Facebook-pagina van Stoptober en ervaar de steun door de vele andere deelnemers aan Stoptober. Deel via Facebook wat voor jou goed werkt en help daarmee ook anderen om 28 dagen niet te roken.

Volg de website stoptober.nl voor het laatste nieuws over 28 dagen stoppen met roken. Bijvoorbeeld over de Stoptober-camper. Die rijdt door heel Nederland en komt misschien ook bij jou in de buurt. Kijk ook op de website voor informatie over Stoptober op radio en tv.

  • RECENT
  • POPULAR
  • GERELATEERD

Geef een reactie