Aan de slag met de opleiding of cursus die je bij je past!

Om jou als medewerker van Carglass® nog beter te helpen bij het vinden van een opleiding of cursus die bij je past, heeft Carglass® een online tool beschikbaar gesteld: Springest Go. Deze tool is ontwikkeld door Springest, dé online aanbieder van cursussen en opleidingen. Springest Go is speciaal toegankelijk voor medewerkers van Carglass® en met het gebruik van het Carglass ® Inzetbaarheidsbudget vaak ook nog eens vrij van kosten.

Ontdek de mogelijkheden

Kijk meteen op de website van Springest Go Carglass

Springest Go Carglass +

Meer over Springest Go

Waarom deze mogelijkheid?
Bij Carglass willen we het beste uit onze medewerkers naar boven halen. Dat doen we op een aantal manieren: door te werken aan hun betrokkenheid, aan hun capaciteiten en aan hun vitaliteit. Al die aspecten samen zorgen ervoor dat er een maximale bijdrage geleverd kan worden aan het resultaat van Carglass, en aan de groei van onze organisatie.

Een manier waarop we jullie betrokkenheid willen vergroten, is het hebben van aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Een opleiding of cursus kan daar het juiste middel voor zijn. Een leertraject dus naast het werk, dat aansluit bij de talenten en groeimogelijkheden van jezelf. Hiervoor heeft Carglass het Carglass Inzetbaarheidsbudget (CIB) ontwikkeld, en de Duurzame Inzetbaarheidsdagen (DI-dagen). Dus er is zowel budget als tijd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Waar kun je het opleiding- en cursusaanbod vinden?
Om jou nog beter te helpen bij het vinden van een opleiding of cursus die bij jou past heeft Carglass een online tool beschikbaar gesteld, Springest Go. Deze tool is ontwikkeld door Springest, dé online aanbieder van cursussen en opleidingen. De tool is nu speciaal beschikbaar voor Carglass medewerkers.

Weet je nog niet precies wat je wilt?
Ook als je nog niet precies weet wat je zoekt, kun je de tool gebruiken ter inspiratie en oriëntatie. Wil je jezelf graag verder ontwikkelen, maar heb je geen idee op welk gebied? Dan is een persoonlijk gesprek met een (loopbaan)coach misschien een goed idee. Ben je op dit moment al bezig met een loopbaantraject? Probeer Springest Go en ga gericht op zoek naar een opleiding die past bij jouw doelstellingen. Maak vandaag nog gebruik van deze bijzondere mogelijkheid!

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden vanuit Carglass Vitaal of over het gebruik van de Springest Go tool? Neem dan contact op met een van de collega’s van de afdeling HR Service Desk of je eigen leidinggevende.
HR is te bereiken via vitaal@carglass.nl of 040 – 264 86 86.

Blog

Vanessa: “Super dat Carglass dit aanbiedt!

De eerste aanmeldingen via Springest zijn binnen! Zo ook die van Vanessa den Hoe...

Best of Belron 2016: Wesley en Mo zijn er klaar voor!

Gouda, 3 mei 2016: vandaag op bezoek bij een training van Wesley Maaswinkel en M...

Open water zwemtraining Op donderdag 14 juni gaan wij gezamenlijk, op eigen gelegenheid, onze open zwemvaardigheid trainen op Aquabest met niemand min...