Schrijf je in voor de tweede Carglass® mountainbiketocht!

Carglass® heeft de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers hoog in het vaandel staan. Met veel plezier nodigen we je daarom uit voor de tweede Carglass® mountainbiketocht, georganiseerd op initiatief van onze collega Dennis Brocker.

Voor beginners en gevorderden
De toertocht vindt plaats op zondag 10 april 2016. De tocht is bedoeld voor collega’s die bekend zijn met mountainbiken, maar zeker ook voor collega’s die graag eens willen kennismaken met deze sport. Speciaal voor deze laatste groep zetten we een instructeur in. Ook voor materialen wordt gezorgd. Heb je zelf een fiets, neem deze dan alsjeblieft mee.

Het programma
We starten om 08.30 uur vanaf het Service Center Arnhem in 2 groepen:

Type                                 Aantal km                                                      

Clinic voor beginners   16 km
Gevorderden                  36 km

Meer informatie over de routes vind je hier: http://www.mtbroutes.nl/route/504/Oosterbeek

We verwachten voor beide groepen ongeveer om 12.00 uur bij het Service Center Arnhem terug te zijn. Daarna is er gelegenheid iets te eten en na te praten met de deelnemers en begeleiders.

Verzorging onderweg
Alle deelnemers krijgen een bidon mee met water en een energiereep. Je fietst in groepsverband onder leiding van een begeleider of een ervaren mountainbiker. Zij kennen het parcours en bepalen het tempo. De groep blijft bij elkaar. De begeleiding heeft gereedschap bij zich, mocht je onderweg pech hebben met het materiaal. Bij een lekke band of materiaalpech kan de groep doorfietsen, het parcours is goed voorzien van route aanwijzingen. De begeleiders ondersteunen bij pech en helpen bij het terugbrengen naar de groep.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij! We horen graag op korte termijn (en uiterlijk 31 maart 2016) of je meedoet, en of je materialen nodig hebt. Vul nu het inschrijfformulier in!

Tot woensdag 10 april!

Met sportieve groeten,

Organisatie MTB
Dennis Brocker

P.S. Wil jij ook een activiteit organiseren rondom de Carglass Vitaal thema`s, neem dan contact op met Jurre.pellikaan@carglass.nl

Terug naar home

  • RECENT
  • POPULAR
  • GERELATEERD

Geef een reactie