Nieuws

14 juni 2018 (17:15 tot 18:00) Zwemtraining Open Water

Open water zwemtraining

Op donderdag 14 juni gaan wij gezamenlijk, op eigen gelegenheid, onze open zwemvaardigheid trainen op Aquabest met niemand minder dan onze all-time Belron triathlon winnaar Erwin Langeler (om het goede voorbeeld te geven)!

Enkele praktische zaken:

Locatie:

Ekkersweijer 1
5681 RZ Best

Contact:

Heb je vragen over deze activiteit, mail of bel dan met een van de volgende collega’s:   Jurre Pellikaan, Steven Kox of Erwin Langeler.

Onze trainingsagenda:

Wil je weten welke trainingsinitiatieven er nog meer zijn? Bekijk dan onze agenda

 

29 mei 2018 (17:00 tot 18:30 uur) – Trainingsavond Eindhoven

29 juni 2018 (17:00 tot 18:30uur) Trainingsavond Eindhoven

Op dinsdag 29 mei 2018 is er tussen 17:00 tot 18:30 uur weer een trainingsavond in Eindhoven georganiseerd. Er is op deze middag speciaal voor Carglass medewerkers een atletiekbaan  en een wielrenbaan gereserveerd (wielerbaan tot 1800 uur).  Er is geen vast programma en alle deelnemers trainen op eigen niveau en sport.

Enkele praktische zaken:

Locatie:

Locatie: Opnoord (5 min met de auto vanuit het Carglass huis)
Oude Bosschebaan 11 (Volg op het grote parkeerterrein op het fietspad het bord “Paviljoen Opnoord”)
Eindhoven

Contactpersonen:

Heb je vragen over deze activiteit, mail of bel dan met een van de volgende collega’s:   Jurre Pellikaan, Steven Kox, Monique Moerenhout,  Mitchel Riestra, Robert Kluytmans,  Rens Klomp

12 juni 2018 (17:00 tot 18:30uur) Trainingsavond Eindhoven

12 juni 2018 (17:00 tot 18:30uur) Trainingsavond Eindhoven

Op dinsdag 12 juni 2018 is er tussen 17:00 tot 18:30 uur weer een trainingsavond in Eindhoven georganiseerd. Er is op deze middag speciaal voor Carglass medewerkers een atletiekbaan  en een wielrenbaan gereserveerd (wielerbaan tot 1800 uur).  Er is geen vast programma en alle deelnemers trainen op eigen niveau en sport.

Enkele praktische zaken:

Locatie:

Locatie: Opnoord (5 min met de auto vanuit het Carglass huis)
Oude Bosschebaan 11 (Volg op het grote parkeerterrein op het fietspad het bord “Paviljoen Opnoord”)
Eindhoven

Contactpersonen:

Heb je vragen over deze activiteit, mail of bel dan met een van de volgende collega’s:   Jurre Pellikaan, Steven Kox, Monique Moerenhout,  Mitchel Riestra, Robert Kluytmans,  Rens Klomp

Inschrijving Belron Triathlon 2017 geopend

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina: Belron Triathlon 2017

Het goede doel: Afrika Tikkun

Niet alleen vitaliteit staat centraal tijdens de triathlon. Ook aan het goede doel wordt gedacht: Afrika Tikkun. Als Carglass willen we natuurlijk een zo groot mogelijke cheque overhandigen in London. Vorig jaar was dat maar liefst € 45.000! We vragen je daarom minimaal € 100,00 sponsorgeld op te halen door mee te werken aan gezamenlijke initiatieven . Daar gaan we je overigens bij helpen.  Heb je ondertussen al een idee om sponsorgeld te werven? Overleg dan even met de organisatie van de thriathlon via thriathlon@carglass.nl.

Kosten

De vrije dag van 23 september hoeft je zelf  niet op te nemen maar zal wel door de salarisadministratie ingehouden worden om de kosten voor vervoer, verblijf en eten/drinken.

Duathlon

Duathlon:                               Lopen (5km) – Fietsen (20km) – Lopen (5km) – Alleen Individueel mogelijk

Vanessa: “Super dat Carglass dit aanbiedt!

De eerste aanmeldingen via Springest zijn binnen! Zo ook die van Vanessa den Hoed, werkzaam als medewerkster Planning & Facturatie in Cluster Rotterdam. Vanessa gaat via Springest de training NLP volgen. Tijdens deze training leer je houding, gedrag en communicatie aan te passen aan verschillende situaties. We vroegen Vanessa naar haar ervaringen tot nu toe.

“Na een mailtje van de HR Servicedesk met daarin de mogelijkheid om een opleiding of training te volgen, dacht ik direct: ow wat GAAF! Ik was al langer geïnteresseerd in het volgen van een training of opleiding, maar omdat het vrij prijzig is kwam het er vaak niet van. Toen ik vervolgens het mailtje kreeg over Springest, was mijn eerste reactie dan ook: dit is mijn kans. Het is namelijk niet alleen mogelijk een opleiding of training te volgen die betrekking heeft op je werk, maar het is vooral gericht op je eigen ontwikkeling en de investering in jezelf.”

Nadat ik gekozen had voor de training NLP, kreeg ik al snel een reactie van HR dat de aanvraag goedgekeurd was. Alles was heel snel geregeld en ook nog eens vrij van kosten door het Carglass Inzetbaarheid Budget.”

Op de vraag wat ze jullie graag zou willen meegeven, gaf ze het antwoord: “Als je zoiets aangeboden krijgt, zou ik het zeker doen. Er is eigenlijk geen reden om het niet te doen. En tenslotte ben je nooit te oud om te leren en je kan er altijd beter van worden.”

Over Springest en het duurzame inzetbaarheidsbudget
Springest is de tool die jouw helpt met de zoektocht naar de juiste opleiding of cursus. Een opleiding of cursus waarmee je jezelf kan ontwikkelen en kan investeren in jezelf. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Carglass Inzetbaarheidsbudget (CIB). Een budget speciaal bedoeld voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Ook nieuwsgierig? Kijk dan op: https://carglass.go.springest.nl/

 

9 oktober 2016 – Marathon Eindhoven

Omdat Carglass op verschillende vlakken samenwerkt met IAK verzekeringen, heeft IAK (als hoofdsponsor van de Eindhoven marathon) de volgende aanbieding ter beschikking gesteld aan alle medewerkers van Carglass (en hun gezin):

• Gratis deelname aan de IAK City Run (normaal € 6,-).
• € 10,- korting op de halve en de hele marathon.
• € 2,50 korting op de kwart marathon
• Gratis consumpties bij het IAK Café op de markt in Eindhoven
• Gratis IAK loopshirt voor de eerste 500 deelnemers

Inschrijven_marathon


Let op!:
Noteer in het inschrijfformulier bij klantnummer: Carglass

Kijk hier naar een sfeerimpressie van de IAK Cityrun (5km loop)

Herinner je dit nog? IAK Verzekeringen wist vorig jaar onze mensen in Son te verassen met een sportieve uitdager!

 

30 september 2016 – 3 landen toertocht

Op 30 september organiseren we voor de derde keer Son-Hasselt-Son maar dan in een andere jasje. De route wordt anders. We starten in Maasmechelen bij Carglass en fietsen vanuit daar een tocht van 89km of van 144km. Hierbij komen we langs diverse service centers van Carglass België en Carglass Nederland (bekijk hier de routes: 3 landen toertocht – routes).

Deze tocht staat in het teken van vitaliteit en voor Afrika Tikkun. Je levert een ATV dag in welke Carglass uitbetaald en zelfs verdubbeld voor het goede doel. Dit bedrag komt bij de sponsering van de triatlon 2016.

Heb je zin en kan je vrijdag 30 september, meldt je dan aan via onderstaand inschrijfformulier tot vrijdag 26 augustus 2016. Geef daarnaast aan waar je voorkeur naar uit de 89km of de 144km (gemiddelde snelheid zal ongeveer 25 km/uur zijn).Na inschrijving volgen meer details

Voor vragen kun je terecht bij Rens Klomp via rens.klomp@carglass.nl.

Inschrijfformulier 3 landen wielrentocht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.