Zondag 13 maart 2016 – Klokgebouwloop

Test je uithoudingsvermogen en doe mee aan dit unieke loopevenement

Mensen op een leuke manier in beweging krijgen. En dat op een van de meest bijzondere plekken in Eindhoven. Met dit doel hebben marathon Eindhoven, Trudo en IAK Verzekeringen samen de IAK Klokgebouwloop georganiseerd. Waarbij het niet gaat om topsport, maar om jezelf uit te dagen en samen een gezellige dag te beleven.

De IAK Klokgebouwloop is een uniek loopevenement door het trappenhuis, de gangen en de bedrijfshallen van de voormalige Philips fabriek op Strijp S in Eindhoven. Het niet alledaagse parcours is een echte uitdaging. De lopers moeten veel wenden en draaien in de soms korte stukken gang. Bovendien zijn er veel trappen in het parcours opgenomen. Het afwisselende parcours vergt het uiterste van de lopers. Er zijn drie afstanden: 2,5 km (650 treden), 5 km (1300 treden) en 7,5 km (1950 treden). Op verschillende plaatsen langs het parcours zorgen muziekgroepen of een DJ voor extra sfeer. Kortom, een fantastisch evenement voor avontuurlijke lopers.

Maart 2016 wordt de derde editie van de IAK Klokgebouwloop georganiseerd. Inschrijven is nog niet mogelijk, maar medewerkers van Carglass kunnen uiteraard deelnemen aan dit mooie evenement!

Bekijk foto`s van 2015

  • RECENT
  • POPULAR
  • GERELATEERD

Geef een reactie