Carglass® genomineerd voor Kroon op het Werk!

Carglass® heeft vitaliteit hoog op de agenda staan. Met zaken als Carglass® Vitaal, de nieuwe CAO, ontwikkeling van leiderschap en moderne arbeidsvoorwaarden zoals CIB werken we hard aan de inzetbaarheid van onze medewerkers. Dat is niet onopgemerkt gebleven. We zijn namelijk genomineerd voor Kroon op het Werk! Een prachtige waardering voor het harde werk van HR, de vakbonden, de OR en onze partners, en iets om trots op te zijn. 

Wat is de Kroon op het Werk?

De Kroon op het Werk is een belangrijke werkgeversprijs. De prijs wordt uitgereikt aan die organisatie die bewezen heeft op een duurzame wijze invulling te geven aan het langer, gezonder, productiever en met plezier aan het werk houden van haar medewerkers. Een deskundige en ervaren jury selecteert, mede op basis van TNO onderzoek, de absolute nummer 1 op dit gebied. Juryvoorzitter is Ton Heerst, voorzitter van het de grootste vakbond van Nederland, het FNV.

Waarom zijn wij genomineerd?

Carglass® heeft zichzelf ingeschreven op aanraden van IAK Verzekeringen. Vervolgens hebben vier collega’s een bedrijfsscan van TNO ingevuld, en op basis daarvan zijn we genomineerd samen met Schiphol Group, Macaw en Coöperatie Vitelia.

Hoe nu verder? 

Op 4 maart 2016 komt de jury langs om te praten met medewerkers en directie. Onder andere Erik Derks (namens de directie), Vanessa den Hoed, Saskia Sarjoe (namens de OR), Leroy Wachtels en Maria Kuypers gaan met de jury in gesprek over hun ervaringen met de inzetbaarheidinitiatieven van Carglass®. En op 23 maart, op het Congres van TNO Platform voor Duurzame Inzetbaarheid, wordt de winnaar bekendgemaakt

Meer informatie Kroon op het Werk?

Ga dan even naar https://www.tno.nl/nl/over-tno/nieuws/2016/2/nominaties-kroon-op-het-werk-prijs-2016/. En heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met Jurre.pellikaan@carglass.nl/06-46827530 of erik.derks@carglass.nl/06-54670705.

 

  • RECENT
  • POPULAR
  • GERELATEERD

Geef een reactie