26 september 2016 – Belron Triathlon

De Triatlon is opnieuw volledig georganiseerd door Belron en vindt plaats op zaterdag 24 september 2016 op locatie Eton Dorney in Londen. Het is de 15e editie, en dat is reden voor Belron om extra uit te pakken. Het is een exclusief evenement voor Belron medewerkers. Vanuit Carglass vertrekken we op vrijdag 23 september, en gaan op 25 september weer naar huis.

Allerlei verschillende mogelijkheden
Net als voorgaande jaren kan er zowel individueel als in teamverband (3 deelnemers per team) worden deelgenomen op de afstanden Sprint of Olympisch. Aan de Duathlon en Super Sprint kan alleen individueel worden deelgenomen. Hieronder leggen we alle disciplines uit:
Super Sprint: Zwemmen (400m) – Fietsen (10km) – Lopen (2,5km)
Duathlon: Lopen (5km) – Fietsen (20km) – Lopen (5km) – Alleen Individueel mogelijk
Sprint afstand: Zwemmen (750m) – Fietsen (20km) – Lopen (5km)
Olympische afstand: Zwemmen (1,5km) – Fietsen (40km) – Lopen (10km)
Halve Marathon: Lopen (21,1km) – Alleen individueel mogelijk – NIEUW
Funwalk: Wandelen (5km)

Bekijk sfeerimperssies van voorgaande edities

Inschrijven
Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 27 mei 2016. Geef bij het inschrijven duidelijk aan voor welk onderdeel je kiest, en of je individueel of in teamverband gaat deelnemen. Vermeld ook wie er nog meer in je team zitten. Mocht je nog geen team hebben , dan helpen wij je met het samenstellen van een team. Na inschrijving ontvang je uitgebreide informatie over de thriathlon, kleding, vertrektijden enzovoort.

Ook als uitzendkracht ben je van harte welkom. Voorwaarde is wel dat je bij inschrijving een halfjaar bij Carglass werkt en je moet tijdens deelname op 23 september 2016 nog bij ons werkzaam zijn.

Kosten
Omdat Belron en Carglass vitaliteit zo belangrijk vinden, worden de kosten voor vervoer, verblijf en eten/drinken allemaal betaald. Wel vragen we een eigen bijdrage van € 75,00 per persoon. Deze kosten worden ingehouden op je salaris.

Het goede doel: Afrika Tikkun
Niet alleen vitaliteit staat centraal tijdens de triathlon. Ook aan het goede doel wordt gedacht: Afrika Tikkun. Als Carglass willen we natuurlijk een zo groot mogelijke cheque overhandigen in London. Vorig jaar was dat maar liefst € 25.000! We vragen je daarom minimaal € 150,00 sponsorgeld op te halen. Daar gaan we je overigens bij helpen. Meer informatie volgt als de inschrijftermijn is verlopen. Heb je ondertussen al een idee om sponsorgeld te werven? Overleg dan even met de organisatie van de thriathlon via triathlon@carglass.nl.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met triathlon@carglass.nl.

Vorig jaar vertrokken we met 41 collega’s naar Londen. Het was een prachtig weekend met vele hoogtepunten. Goede resultaten van alle collega’s en in het bijzonder Maarten Tieleman en Fabian Koeiman die een zilveren medaille in de wacht sleepten. Maar dit jaar gaan we voor meer deelnemers, meer sponsorgeld en uiteraard een gouden medaille. Schrijf je dus hier in!

Groet,
Namens de organisatie van de Triahtlon 2016

Barbara Alewijns

  • RECENT
  • POPULAR
  • GERELATEERD

Geef een reactie